Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Om Queen and Kids

Queen & Kids er en eksklusiv butik og webshop fyldt med danske og internationale brands til kvinder og børn (0-12 år). Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj, accessories og smykker, som alle er nøje udvalgt og håndplukket.

Hos Queen & Kids er prisniveauet bredt, og vi er meget stolte af at have så bredt et sortiment; på den måde sikrer vi os nemlig at der er noget til enhver smag.
Til kvinder tilbyder vi blandt andet brands som Ganni, Stine Goya, CRAS, Baum und Pferdgarten, Gestuz, Neo Noir, ONLY, By Malene Birger og Mads Nørgaard, mens vi til børn blandt andet tilbyder brands som Konges Sløjd, Petit Piao, Hugo Boss Kids, Petit by Sofie Schnoor, Kenzo Kids og Marmar.

Såvel på vores webshop som i vores butik vægter vi hos Queen & Kids kundeservice og den gode shopping oplevelse højt; og dét kan mærkes så snart du træder ind i butikken i Kolding Storcenter. Vi bestræber os på det yderste, for at forkæle dig med den bedste shopping oplevelse og personlige service uanset om det er fysisk i butikken eller om det er ved at guide dig over telefon/mail.

I vores fysiske butik i Kolding Storcenter har vi i børneafdelingen indrettet et legeområde til de små, hvor der er plads til underholdning og hygge, mens de voksne oser rundt i butikken og kigger på alle de lækre varer.

Har du spørgsmål om styles, din ordre, stylingstips eller andet – så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi vil forsøge at besvare hurtigst muligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, følg os på Facebook og Instagram - og del dit look. Vi glæder os til at fodre din indbakke og holde dig opdateret med sæsonens fine nyheder, vores favoritter samt gode tilbud på webshoppen og i butikken.

ADRESSE
Queen & Kids
Kolding Storcenter
Butik 2. 185. Skovvangen 42
6000 Kolding

BUTIK ÅBNINGSTIDER OG KONTAKTINFO
Mandag - Fredag - 10.00 - 20.00
Lørdag - Søndag - 10.00 - 17.00
Telefon - 7550 2030

WEBSHOP KUNDESERVICE
Mandag - Tirsdag - 11.00 - 13.00
Torsdag - Fredag - 11.00 - 13.00
Ons. - Lør. - Søn. - Lukket
Telefon - 6016 5780
Kontakt@queenandkids.dk