Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Kvinder


Tøj til kvinder - Flot og eksklusivt

Er du på udkig efter lækkert dametøj, der gerne må ligne en million, føles behageligt at have på og ikke mindst være til at betale, så er Queen & Kids lige stedet at handle. Vi har nemlig et stort og altid spændende udvalg af dametøj i eksklusive designs til attraktive priser. Her finder du alt fra top til tå med lækker pasform og ikke mindst materialer med stor farveægthed. Dertil kommer et stort udvalg af populære og ikke mindst trendy accessories som smykker og beauty produkter. Forkæl dig selv med masser af luksus til overkommelige priser. Gør hver dag til en fest med alt det bedste fra Queen & Kids. Her er der noget til den sporty, den elegante, den luksuriøse og ikke mindst den klassiske type. Få styr på stilen og de nyeste trends med smart tøj til kvinder fra vores populære brands.

Altid hurtig levering

Pift garderoben op med feminine, festlige eller måske funktionelle designs til hverdag, job eller specielle lejligheder. Vi sørger for at få din ordre ekspederet, så hurtigt som muligt, når du handler hos os. Vi ved, at du sikkert venter i spænding. Vi vægter god kundeservice højt. Vi gør det let at handle online, men tilbyder også mulighed for at komme og se vores mange eksklusive designs og den høje kvalitet med egne øjne. Vi tilbyder nemlig også tøj til kvinder i Kolding, hvor vores trendy butik ligger.

Indbydende butik i Kolding

I vores butik finder du ikke alene et smilende og engageret team af medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med deres store erfaring indenfor de forskellige brands, valg af størrelse og sammensætning af over- og underdele - her finder du også et væld af populære mærker. Det bliver aldrig kedeligt at handle dametøj her hos Queen & Kids - uanset om det er online eller du gæster vores fysiske salgssted. Vi glæder os til at forkæle med lækkerier fra den store modeverden.