Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Retur og ombytning

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, fra modtagelsen af pakken. Du bedes venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen - dvs. varen skal være i ubrugt stand med original prismærke og den originale emballage/æske må ikke være ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en varer, hvis ovenstående ikke overholdes og varen dermed ikke kan sælges igen.

Alt body & beauty dvs. creme, parfumer etc. er ikke plomberet og kan derfor ikke byttes eller tages retur. Vi har heller ikke reklamationsret på vores strømpebukser og strømper.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi kun tilbageføre penge for en vare til det betalingskort, som også er anvendt ved købet.

Vi har ikke mulighed for at hente pakker i pakkeshops og modtager ikke pakker sendt med efterkrav. Vi anbefaler retur sendes med GLS eller Postnord, hvis ikke du anvender vores returlabel.

RETURNERING ELLER OMBYTNING ONLINE
Ønsker du at returnere en eller flere varer, skal du udfylde medsendte returseddel og vedlægge den dine returvarer. Du kan med fordel pakke din forsendelse i samme kasse eller pose, som du modtog dine varer i. Forsendelsesemballagen skal altid være forsvarligt lukket.

Sæt herefter den medfølgende returlabel på ydersiden af pakken. Vi anbefaler dig at bruge den medfølgende returlabel, da du ellers selv er ansvarlig for fragten. Mangler du en returlabel bedes du kontakte os på kontakt@queenandkids.dk.

Når vi har modtaget din returforsendelse, behandler vi den hurtigst muligt. Herefter tilbagebetales returvarens beløb på din konto indenfor 7 arbejdsdage. Bemærk at der fratrækkes 49,- fra returbeløbet, hvis ikke der er tale om en ombytning til en anden størrelse. Du kan med fordel lægge en ny ordre inden du ombytter og notere dit nye ordrenummer nederst på retursedlen.

RETURNERING ELLER OMBYTNING I BUTIKKEN
Medbring dine varer og den faktura som lå i pakken. I butikken kan du få dine penge retur eller ombytte din vare til en anden med det samme.