Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Bruuns Bazaar

Hos Queen & Kids er mode ikke bare smart - det er eksklusivt, som her med det populære Bruuns Bazaar dametøj. Dette skandinaviske brand har taget turen helt til den højeste stjernehimmel med designs på catwalken i Paris.
< 1 >
< 1 >

Populær kollektion

Det er ikke kun i Paris, at dette brand er blevet taget vel imod hen over årene. Kvinder i alle aldre finder her de fineste designs, der kan bruges alle ugens dage. Der er gjort noget ekstra ud af det, men på en casual manér, så elegancen ikke tager overhånd. Der er hang til fransk finesse med de mange fine detaljer, men egentlig er det i høj grad skandinavisk minimalisme, når det er bedst. Fine mønstre, flæser, spændende længder, snit og former præger kollektionerne. Her kan du være cool og casual og luksuriøs og sofistikeret på én og samme tid. Her finder du rolige farvesammensætninger og eksklusivt design uanset, hvilken style du vælger.

Dansk design - Afslappet elegance

Bruuns Bazaar kjoler og jakker er nærmest legendariske. De er ikoner indenfor modeverdenen. De er beundringsværdige - stilsikre designs til hver en lejlighed og hver en sæson. Når luksus bliver afslappet - sådan kan du vist godt kalde det. Og her hos Queen & Kids er vi vilde med luksus. Vi vil også gerne forkæle alle vores online besøgende. Det skal være en god oplevelse at handle hos os - uanset om det er online eller i vores butik i Kolding Storcenter.

Køb online

Med 25 års erfaring indenfor ren forkælelse af kvinders garderobe finder du her spændende looks med flotte feminine detaljer. Dette brand har ikke bare formået at følge med tiden, men at skabe sig et internationalt navn - ét vi som danskere kan være stolte af. Vi byder på let online shopping. Vi byder på god kundeservice, og så byder vi på hurtig ekspedition af din ordre. Shop lækkerier hos Queen & Kids allerede i dag - så ved du, at din garderobe emmer af forkælelse.