Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Ganni

Ganni er et dansk brand med en spændende og helt unik DNA. De byder på et cool og gennemført look, som er trendy, men også udført i afslappede pasforme.
< 1 2 >
< 1 2 >

Ganni - opdag et brand med unik DNA

De ser sig selv som værende et mindset frem for bare en måde at klæde sig på. Med et Ganni mindset kan du virkelig skabe din helt egen personlige stil. Opdag et væld af smukt Ganni tøj her i shoppen. Du finder alt fra trøjer og bluser til bukser, shorts, kjoler, jakker og accessories.

Find de nyeste styles fra Ganni

Dette spændende brand byder på alverdens flotte designs i skandinavisk stil. De holder til i København, og det ses tydeligt i det casual og cool udtryk, som brandets styles bærer præg af. Enhver style er helt unik og kan bruges til at udtrykke din personlige stil gennem. Bær et hvid og blå stribet sæt til hverdag på en lun sommerdag og få dig et absolut afslappet look. Tag en flot leopardmønstret jakke udover dit simple outfit og opnå lidt farve og udstråling. Eller hvad med en flot og blomstret kjole til den festlige anledning? Tøj fra Ganni kan bruges til både hverdag og til fest.

Spændende modetøj med ansvarlighed

Ganni ser ikke sig selv som et bæredygtigt brand. Men alligevel sætter de ansvarlighed højt på dagsordenen. Det gælder specielt i forhold til miljøet og til brugen af ansvarlige materialer i produktionen af deres styles. Ligesom de vægter mennesker, produkter og en bedre modeindustri højt - de er et brand, der fokuserer på at realisere disse ting, frem for blot at sælge sig selv på at være bæredygtige. Netop pga. den store ansvarlighed Ganni udviser, kan du forvente styles af god kvalitet. Alle materialer er udvalgt med omtanke for miljøet, produktionsmetoden og kvaliteten.

Shop online og få mange fordele

Queen & Kids forhandler Ganni og mange andre populære fashionbrands her i webshoppen såvel som i vores fysiske butik. Vores mission er at tilbyde modetøj fra eksklusive brands og til gode priser. Shop tøj fra Ganni og få moderigtige styles, der er produceret med fokus på ansvarlighed. Vores sortiment er fyldt med lækkert tøj til piger og kvinder - i alverdens flotte farver og skønne materialer.