Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Mos Mosh

Mos Mosh's filosofi
Pasformen, den ekstra detalje, passionen og kærligheden for kollektionerne de skaber, gør Mos Mosh unikke. Det gælder både i deres styles, for kunderne og for hele deres virksomhed.
Når det kommer til pasform, kvalitet og detaljer, stræber Mos Mosh sig for at blive de bedste på enhver måde, da de ønsker at blive anerkendt for deres passion og lidenskab, og for ikke at gå på kompromis.

Unikke detaljer

Mos Mosh er kendt for ikke at efterlade noget til tilfældighederne, de er dedikeret til lækre detaljer og gode pasforme. De vender og drejer altid hver eneste detalje en ekstra gang, for at sikre sig at deres styles passer helt perfekt til enhver kvindekrop.

Produktsortimentet indeholder alt fra jeans, basisvarer, jakker, bukser, blazere, t-shirts, skjorter og meget mere. Kollektionerne indeholder styles både til hverdag og fest, og er nemme at sætte sammen på kryds og tværs.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Det danske fashionbrand Mos Mosh ramte for første gang butikkerne i 2010. Bag brandet står Kim Hyldahl, der satte Mos Mosh i verden på grund af hans brændende passion om at skabe et unikt jeans-brand. Den første kollektion bestod udelukkende af skræddersyet jeans og bukser lavet af high-end materialer og med et klart visuelt udtryk. Det populære brand voksede hurtigt og udvidede kollektionerne med rå og delikate toppe, robuste jakker og fine læderprodukter.I dag sælges Mos Mosh's kollektioner i nogle af Europas bedste modebutikker. Tilgangen til designet og forretningen er international og som fra begyndelsen af eventyret handler det stadig om passion og kærlighed.