Gratis ombytning
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Levering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Stine Goya

Modeverden blev taget med storm i 2006, da Stine Goya lancerede hendes fashionbrand med selvsamme navn: Stine Goya.
Med stor ekspertise inden for den feminine garderobe, og med et særligt øje for nyeste trends, skaber Stine Goya gang på gang helt unikke kollektioner. Fælles for alle kollektionerne er, at der altid er fokus på vilde farver og print, og at de udelukkende er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer.
Mange af produkterne er produceret i dejlig silke, som både er rart at have på - men som også giver et lækkert og sofistikeret udtryk.
Stilen i kollektionerne er nordisk attitude med en masse lækre detaljer.
< 1 >
< 1 >

Modeverden blev taget med storm i 2006, da Stine Goya lancerede hendes fashionbrand med selvsamme navn: Stine Goya. Med stor ekspertise inden for den feminine garderobe, og med et særligt øje for nyeste trends, skaber Stine Goya gang på gang helt unikke kollektioner. Fælles for alle kollektionerne er, at der altid er fokus på vilde farver og print, og at de udelukkende er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer. Mange af produkterne er produceret i dejlig silke, som både er rart at have på - men som også giver et lækkert og sofistikeret udtryk. Stilen i kollektionerne er nordisk attitude med en masse lækre detaljer.