Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Enamel

Vi elsker at forkæle vores kunder - det gør vi bl.a. med altid stilsikre designs som smykker fra Enamel Copenhagen. Her får du luksus i særklasse, og det er da heller ikke uden grund, at dette er et af de mest sælgende smykkebrands i Norden.

Enamel - Yndefuld elegance

Navnet på selve brandet betyder emalje, og netop dette er da også omdrejningspunktet for mange af de smukke designs, hvor netop ingredienserne skaber en yndefulde elegance. Emalje, sten, metaller og en enestående brug af farver har været med til at gøre dette brand kendt og elsket af kvinder i alle aldre. Alle kreationer stammer fra den danske selvlærte smykkedesigner Marie Rantzau, der fik den store inspiration på rejser rundt omkring i verden. En inspiration vi som kvinder kan nyde godt af med de mange smukke designs. Her har du også kollektionerne, der passer perfekt til både hverdag og fest. Her får du det magiske tilbehør til dit outfit, der kan gøre hele forskellen.

Bestil online

Aldrig har det være lettere at blive forkælet med shopping online. Her hos Queen & Kids byder vi på masser af god service og attraktive priser - ikke bare, når du handler Enamel smykker, men alle vores populære brands her på siden. Vi har gjort os umage for kun at tilbyde mærker af høj kvalitet - vi er da også stolte af dette populære brand, der helt sikkert at kommet for at blive. Gør dit smykkeskrin rigere, dit look mere feminint og stilen helt up-to-date med alt det bedste fra dette altid lækre brand. Her er der kælet for alle de rigtige detaljer. Her er der styr på finesserne. Hvorfor vente med at bære yndlingssmykkerne til en speciel lejlighed - gør hver dag til en fest med altid stilsikre designs fra denne spændende designer. Et brand, der altid imponerer.

Hurtig levering

Lad Queen & Kids være dit foretrukne sted at shoppe online. Vi har nemlig gjort os umage for at forkæle alle vores besøgende. Besøg os også gerne i vores altid indbydende fysisk butik, som du finder i Kolding Storcenter. Vi gør det lidt sjovere at shoppe til hende og børnene.