Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Børn

< 1 2 >
< 1 2 >

Trendy børnetøj - Mange varianter

Hos Queen & Kids tager vi tøj til børn til helt nye højder. Et væld af eksklusive brands præger sortimentet - populære mærker fra både ind og udland. Forkæl dit barn eller en du holder af med alt det bedste fra top til tå og fra inderst til yderst fra vores altid spændende udvalg af. Her finder du tøj til alle årstider, alle lejligheder og ikke mindst lækkerier til både smart og funktionelt brug. Det må gerne ligne en million, men designet skal også være rart at have på. Du finder derfor her et stort udvalg af komfortable designs med slidstærke sømme og syninger, materialer med stor farveægthed og former, der holder vask efter vask. Her får du kvalitet og atter kvalitet.

Populært udvalg

Vi har gjort os umage for at finde noget til den elegante, noget til den sporty, noget til den trendy og ikke mindst noget til den klassiske stil. Her er cool print, enkle designs i tidløst look, sjove farvesammensætninger og ikke mindst kære og nuttede designs til de mindste. Her finder du et lækkert og moderne udvalg af både overdele og underdel til både drenge og piger i alderen 0-14 år fra populære mærker. Vores eksklusive sortiment byder også sommertøj og vintertøj. Find designs, der kan holde på varmen eller holde tør. Find designs til badesæsonen eller til de mange festlige lejligheder, som året ofte byder på. Vi gør det let at handle online med levering indenfor blot 1-3 hverdage, gratis ombytning og ikke mindst mulighed for at returnere dine varer i vores flotte butik i Kolding.

Billigt børnetøj i Kolding

Selv om vi tilbyder et bredt udvalg af kendte danske som internationale brands af høj kvalitet med eksklusivt look, så har vi stadig priser, så alle kan være med. Der er mange fordele ved at handle lækkerier til børn i alle aldre her hos os. Uanset om du vælger at handle smart børnetøj online eller besøge vores spændende butik, så glæder vi os til at forkæle dig eller en du holder af med trendy og komfortable designs. Tag også et kig på vores store udvalg af damemode og accessories her på siden.