Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Anni Lu

Her går høj kvalitet hånd-i-hånd med unikke designs. Her får du accessories, når de er bedst. Glæd dig til et enestående udvalg - lige her online. Vi forkæler med attraktive priser og hurtig levering af din ordre, når du handler Anni Lu hos os.
< 1 >
< 1 >

Anni Lu - Smykker med finesse

Er du på udkig efter de populære smykker fra Anni Lu, som du ser båret af kendisser i modeblade som ELLE, Eurowoman og Cover, så er det hos Queen & Kids, at du finder lækkerierne. Vi har fundet det bedste af det bedste frem til dig fra dette populære brand. Alle designs med brug af flotte, feminine og trendy farver, former og materialer.

Populært udvalg

Topasperler, facetterede nuancer, forgyldte 14- eller 18-karats lækkerier og rose quarts - smykker fra dette populære brand er både spændende og en fryd for øjet. Her finder du noget til både hverdag og festlige lejligheder - klassisk minimalisme møder boheme stilen i eksklusivt og elegant look. Altid med indbydende designs, der giver dig mulighed for at se både feminin, cool og sofistikeret ud på én og samme tid.

Her finder du den perfekte gave til dig selv, til konfirmanden, til hende du holder af eller måske til din mor - her får du nemlig designs, der matcher alle aldre og stilarter. Her får du finesse, når det er bedst. Populært udvalg fra vores helt egen danske designer.

Jewelry med international klasse

Anni Lu smykker er kommet for at blive. De er ikke alene populære og eftertragtende her i Danmark, men i store dele af Skandinavien samt har fundet vej til udvalgte smykke boutiques rundt omkring i verden. Den danske designer Helle Vestergaard Poulsen står bag dette spændende brand, der er opkaldt efter moderen Anni samt datteren Luella, da disse to personer i den grad har været hendes inspirationskilde til de mange smukke designs.

Med hele verden som inspiration får du her accessories til kvinder, der ikke alene er flotte, feminine, trendy og meget personlige. De skiller sig også ud. De imponerer. De næsten indbyder til at blive vist frem. Køb i dag til altid attraktive priser, når du handler hos Queen & Kids. Vi byder på hurtig ekspedition af din ordre og fri fragt ved køb over 300 kr.