Gratis ombytningGratis fragt på ordrer over 499 DKKLevering: 1-3 hverdage
Levering: 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordrer over 499 DKK
Gratis ombytning

Petit by Sofie Schnoor

I Petit by Sofie Schnoors kollektioner er det materialet og kvaliteten kombineret med den perfekte fitting, der er i fokus. Det er naturlige materialer som uld, bomuld og blødt læder der er anvendt til de lækre styles – som er designet meget stilfuldt og enkelt, med et twist i form af palietter og nitter.
Kollektionerne fra Petit by Sofie Schnoor skiller sig ud fra mængden; det er designet i børnenes ånd, med prints, der kan begejstre ethvert barn og inspirere til mange timers leg. Kollektionerne fås til babyer og børn – både til pige og dreng. Farvepaletten til de små piger er meget feminin og har forskellige farvetoner af rosa og lyserød, mens drengenes farvepalet er i sorte, grå og blå farvetoner.
Om du er på udkig efter basis styles som bodystockings og langærmet toppe, hverdagstøj som bukser og bluser – eller festtøj som fine kjoler og skjorter; så finder du det i sortimentet fra Petit by Sofie Schnoor. Så gå på opdagelse i Queen&Kids brede udvalg af sæsonens trends og tendenser, og vælg selv dine favoritter.
< 1 >
< 1 >